2011. február 3., csütörtök

sadako or sawako?

Sawako

Ez csak egy olyan cikk ami rólam szól , szóval csak azok olvassák el akit érdekel..
Sokat gondolkodtam azon.. Hogy Sawakot mért hitték Sadakonak?(anime:Kimi ni todoke) Talán azért mert visszahúzódó és csendes volt? Vagy azért mert hasonlit egy horrorfilm szellemére?.. Az ember jellemét nem kivülről kell megállapitani hanem csak azok után miután megismerted.. de sajnos ez a mai világban nem igaz.. ha bármiben különbözől másoktól akkor máris elitélnek.. és ezen senki nem tud változtatni de én igy érzem jól magam hogy más vagyok mint a többi ember.


1 megjegyzés:

  1. Amíg semmi sem képes kicsavarni azt a személyiséget, aki benned lakozik, amíg nem mások kitaposott ösvényét járod, másokat mímelve próbálsz boldogulni, érhetnek jó és rossz dolgok, de valami mindig Veled lesz... Az egyedi személyiséged. Sajnos manapság még a legközelebb álló emberekben sem bízhatunk meg igazán. Az igazi kincs az, ha tudod, hol a helyed a világban, és utadról senki és semmi nem téríthet le.

    Létezik olyan, aki a belső értékekre koncentrál, azért előfordul, de tény, hogy legfőképpen a külsőségek uralják ezt a helyet. Igyekszem nem megítélni másokat ez alapján, de tény, hogy jók a megérzéseim, a legtöbb emberről hamar lerí, milyen is valójában.

    Remélem ilyen maradsz, és évek múltán is ezt a véleményt hallhatjuk majd Tőled :). További szép napot!

    Nandus Germanus

    VálaszTörlés